dinsdag, juni 25, 2024

Capels Compliment voor familie Van Driel

Wethouder Harriët Westerdijk heeft vrijdag 15 november een Capels Compliment uitgereikt aan de familie Van Driel voor het vervullen van de maatschappelijke rol en de buurtfunctie van PLUS Van Driel. De uitreiking vond plaats op de Dag van de Ondernemer.

De supermarkt bestaat dit jaar 100 jaar en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie. In de wijk vervult de winkel een belangrijke maatschappelijke rol. Er is een samenwerkingsverband met de Voedselbank Capelle en vele initiatieven worden gesponsord. De supermarkt heeft ook een buurtfunctie, het is een belangrijke ontmoetingsplaats. Het meest recente initiatief was in juli een barbecue voor klanten waarbij 250 meest oudere klanten voor de winkel mochten barbecueën.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen