zaterdag, oktober 26, 2024

Programma bekendgemaakt voor festival BLUE aan Zevenhuizerplas

De organisatie van BLUE heeft de volledige line-up voor het tweedaagse winterfestival bekendgemaakt. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari kunnen bezoekers genieten van artiesten als de Snollebollekes, Mart Hoogkamer, Emma Heesters en The Partysquad, maar er zijn nog veel meer bekende namen.

Het is alweer de derde editie van het winterfestival bij de Zevenhuizerplas. Festival BLUE biedt een uitgebreid programma aan live optredens, maar heeft ook een cultureel en culinair gedeelte.

Bezoekers kunnen in een winters decor oudhollandse spellen spelen, verschillende barretjes en activiteiten ontdekken en de winterkou van zich af laten glijden met warme wafels, winterse gerechten en glühwein. Op vrijdag is de minimumleeftijd voor BLUE 18 jaar, op zaterdag zijn alle leeftijden welkom en staan er leuke kinderactiviteiten op het programma.

Artikel gaat verder onder foto
Ook Hollandse spellen kunnen worden gespeeld (Fotografie: Evert Buitendijk)

Verspreid over twee podia is er een line-up van vijftien artiesten. Alle optredende artiesten zijn terug te vinden op de website van het festival.

Kaartverkoop vrijdag van start

Na de bekendmaking van de line-up gaat ook de kaartverkoop bijna van start. Vrijdag 25 oktober start om 12.00 uur de kaartverkoop. Er zijn zowel dagkaarten als passe-partouts voor beide dagen te koop. Tickets kunnen gekocht worden via de website van BLUE Winterfestival.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen