vrijdag, oktober 18, 2024

Speurtocht in Schollebos tijdens herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen weer het Schollebos verkennen met de herstspeurtocht. Over een route van twee kilometer leren kinderen spelenderwijs over de natuur.

Van 25 oktober tot en met 17 november kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud de speurtocht doen. Het speurtochtboekje staat vol leuke opdrachten en vragen. De tocht gaat zo’n twee kilometer door Het Schollebos en is speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs meer te leren over de natuur. Zo ontdekken ze welke dieren en planten er zijn in het bos.

Op vier locaties zijn de boekjes van de herfstspeurtocht vanaf 25 oktober af te halen: het gemeentehuis (Rivierweg 111), de gemeentewerf (Groenedijk 10), het Energieloket (Amnestyplein 3) en bij Petit Restaurant Schollebos (Bermweg 133). Dit jaar worden de boekjes van voorgaande jaren in het kader van duurzaamheid herbruikt.

Kleurwedstrijd

Bij het ophalen van de speurtocht kunnen kinderen ook een kleurplaat meenemen. Als zij deze inkleuren en inleveren vóór maandag 25 november bij de balie van het gemeentehuis, maken ze kans op een leuke prijs.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen