woensdag, oktober 2, 2024

Ondernemersbijeenkomst als voorbereiding op werkzaamheden aan infrastructuur in regio

Komende jaren gaan meerdere belangrijke wegen, tunnels, bruggen en spoorlijnen op de schop. Omdat dit een grote impact kan hebben op ondernemers, organiseert Zuid-Holland Bereikbaar op 14 november een speciale bijeenkomst om bedrijven te adviseren.

Door werkzaamheden aan belangrijke infrastructuur is er in 2025 en 2026 veel hinder te verwachten. Mensen moeten rekening houden met omleidingen en files. Voor ondernemers kan dit impact hebben voor hun logistiek, maar ook voor hun klanten.

Om bedrijven zo goed mogelijk voor te bereiden, organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een speciale bijeenkomst voor ondernemers uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Gedurende de avond wordt informatie gegeven over de werkzaamheden, advies om hiermee om te gaan, maar is er ook gelegenheid voor vragen.

Praktische informatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd op 14 november en duurt van 16.00 tot 19.00 uur. Het evenement wordt gehouden in het Postillion Hotel aan de Meent 110 in Rotterdam. De avond is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.

Aanmelden kan via zuidhollandbereikbaar.nl, waar ook het hele programma is terug te vinden.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen