zaterdag, september 21, 2024

ProRail start in 2027 met vernieuwen station Nieuwerkerk, informatieavond voor omwonenden op 14 oktober

In 2027 wordt het treinstation in Nieuwerkerk aan den IJssel vernieuwd. ProRail is bezig met de voorbereidingen hiervan en organiseert op 14 oktober een informatieavond voor belangstellenden.

Het huidige station in Nieuwerkerk dateert uit 1971. Het is inmiddels sterk verouderd en scoort al jarenlang slecht in de landelijke waarderingslijst van treinstations.

ProRail is momenteel bezig met de voorbereidingen van de werkzaamheden. Deze moeten in 2027 van start gaan. In aanloop daarnaartoe organiseert ProRail een informatieavond. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd. Tijdens de avond vertelt ProRail meer over het project. Ook kunnen aanwezigen vragen stellen en hun mening over de plannen delen.

Praktische informatie

De informatieavond wordt op maandag 14 oktober gehouden op het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. De inloop is vanaf 19.00 uur en de presentatie start om 19.30 uur. De avond is uiterlijk om 21.30 uur afgelopen.

Mensen die aanwezig willen zijn bij de informatieavond worden gevraagd om zich voor uiterlijk 13 oktober aan te melden. Dat kan via de projectpagina op de website van ProRail.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen