donderdag, september 19, 2024

Gratis concert en theater voor Capelse kinderen in Kinderboekenweek

Op 5 oktober kunnen kinderen naar een gratis concert van orkest Musical Souvenir en een kindervoorstelling van “De Buren van Marlies”. Het is voor basisscholieren uit Capelle aan den IJssel en voor zieke of gehandicapte kinderen van Stichting Pallieter. Het concert en de voorstelling staan in het teken van het Kinderboekenweek-thema “Lekker Eigenwijs”.

Dirigent Bram Soentjens laat met orkest Musical Souvenir de kinderen op speelse manier genieten van lekker eigenwijze muziek uit de film Madagascar en de musical Aladdin. Ook wordt de Chicken Run gespeeld, een interactief stuk, waarbij de kinderen muzikaal mee kunnen doen. “De Buren van Marlies” maken geïmproviseerd theater op basis van suggesties uit het publiek in een speciale kindervoorstelling.

De concerten vinden plaats in de aula van het Comenius College aan de Lijstersingel 18 in Capelle aan den IJssel. Elk kind dient vergezeld te zijn van minimaal één volwassene. Er zijn twee voorstellingen, om 11.00 en om 13.30 uur. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Aanmelden voor de concerten kan via pallieterhelpt.nl/concert.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen