dinsdag, oktober 22, 2024

Inloophuis De IJssel houdt benefietavond op 9 november

Op zaterdag 9 november organiseert Inloophuis de IJssel (voor leven met en na kanker) een benefietavond. De avond is gevuld met allerlei activiteiten, opgezet om financiële steun te verzamelen voor het voortbestaan van het inloophuis, maar ook om solidariteit te tonen aan mensen die te maken hebben met kanker.

Inloophuis De IJssel is er niet alleen voor mensen met kanker, maar ook voor naasten, mantelzorgers en nabestaanden. Het centrum biedt activiteiten en ondersteuning, waar iedereen welkom is. Het inloophuis is actief in Krimpen- en Capelle aan den IJssel.

Benefietavond

Om de zorg te kunnen blijven bieden aan de mensen die dat nodig hebben, organiseert de stichting achter het inloophuis een benefietavond met als thema ‘Werelds Genieten’: “Met jouw aanwezigheid steun je direct Inloophuis de IJssel, een belangrijke ontmoetingsplek waar mensen die te maken hebben met kanker terecht kunnen voor troost, verbinding, activiteiten en begeleiding. Jouw bijdrage helpt ons de stichting draaiende te houden en deze steun te blijven bieden aan iedereen die het nodig heeft”, aldus de stichting.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden, zo laat de organisatie weten. Zo draait een DJ muziek gedurende de avond, waar mensen ook verzoekjes kunnen indienen. Talenten van jongerentheater Quint zullen optreden. Ook is er een loterij en wijnproeverij, en zijn er hapjes van verschillende culturen.

Praktische informatie

De avond wordt op 9 november gehouden in Loods 13 (adres: Kompasstraat 13) in Capelle aan den IJssel. De avond duurt van half acht ’s avonds tot middernacht. Inschrijven kan via deze link.


Meer informatie over Inloophuis De IJssel is te vinden op inloophuisdeijssel.nl. Mensen die niet naar de benefietavond kunnen, maar wel financieel hun steun willen geven, kunnen dat ook via de website doen.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen