vrijdag, oktober 18, 2024

Bedrijfspand in Capelle gesloten na vondst voorwerpen voor hennepkwekerijen

Woensdagavond hebben de Politie en gemeente een inval gedaan bij een bedrijfspand aan de Sextantstraat in Capelle aan den IJssel. Daarbij zijn materialen aangetroffen voor het opzetten van hennepkwekerijen. De locoburgemeester heeft het pand inmiddels gesloten.

Agenten en handhavers troffen na binnentreding ‘een groot aantal voorwerpen aan die geschikt zijn voor het opzetten van grootschalige hennepkwekerijen’, zo laat de gemeente weten. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek naar de verdachten verder loopt.

De vondst is aanleiding geweest voor locoburgemeester Marc Wilson om het bedrijfspand bestuurlijk te sluiten. Marc Wilson: “Onze gemeente zet al enige tijd extra middelen in om mensen aan te pakken die criminele activiteiten faciliteren. Deze spoedsluiting is hiervan een goed resultaat.”

Verdachte situaties melden

Verder roept Wilson bewoners op om verdachte situaties te blijven melden. Dit kan bij de Politie (0900-8844 of bij spoed 112), de gemeente (010-2848111) of bij Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Meldingen of vragen aan de gemeente kunnen altijd naar nietpluis@capelleaandenijssel.nl.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen