zaterdag, september 28, 2024

Jongens raken met auto te water en slaan op de vlucht

Vrijdagavond rond 23.30 uur is op de Westerlengte in Capelle aan den IJssel een auto met daarin vier inzittenden te water geraakt. De jongens wisten zelfstandig uit de auto te komen, maar sloegen gelijk op de vlucht.

De hulpdiensten rukten in groten getale uit. De brandweer doorzocht de sloot om er zeker van te zijn dat er niemand meer in de auto aanwezig was. Dat bleek niet het geval te zijn. Er bleek ook niemand gewond te zijn geraakt, en er waren geen andere voertuigen bij betrokken.

Artikel gaat verder onder foto

Op de vlucht

De politie hoorde vervolgens van getuigen dat de inzittenden met een nat pak het Jan van Capellenpark waren ingevlucht. Agenten konden twee inzittenden met een nat pak aanhouden. Met behulp van een politiehond is er nog gezocht naar de andere twee verdachten. Deze zijn niet meer gevonden. De politie heeft echter wel een vermoeden om wie het gaat.

Voor het bergingsbedrijf stond er een flinke klus te wachten. De auto lag ongeveer twaalf meter vanaf de openbare weg en lag bijna geheel onder water. De bergingsklus heeft ongeveer een uur in beslag genomen.

Oorzaak onbekend

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto is blijkbaar op een kaarsrechte weg spontaan rechtsaf geslagen. Vermoedelijk is de bestuurder in de berm terecht gekomen en is de auto door het natte gras gaan glijden.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen