donderdag, september 19, 2024

Werkzaamheden op Amnestyplein, weekmarkt eind dit jaar op andere locatie

Vanaf donderdag 17 oktober zal de Capelse weekmarkt tijdelijk iets verderop staan dan gebruikelijk. Dit is in verband met werkzaamheden op het Amnestyplein.

Het Stadsplein krijgt een grote metamorfose. Vanwege de grote waterpartij die op het Amnestyplein zal komen, moeten kabels verplaatst worden. Netbeheerder Stedin is maandag begonnen met werkzaamheden om deze kabels te verleggen.

Vanaf 14 oktober zullen de werkzaamheden plaatsvinden op het gedeelte waar de weekmarkt staat. Dit betekent dat vanaf donderdag 17 oktober de weekmarkt tijdelijk op het parkeerterrein achter het gemeentehuis zal staan.

Artikel gaat verder onder foto
Stedin is begonnen met de werkzaamheden

Door de werkzaamheden en verplaatsing komen er circa vijftig parkeerplaatsen te vervallen. Vanaf woensdag 16 oktober is het elke woensdag van 16.00 uur tot donderdag 18.00 uur niet mogelijk om te parkeren op een gedeelte van het parkeerterrein in verband met de op- en afbouw van de markt.

Werkzaamheden eind dit jaar klaar

De verwachting is dat de werkzaamheden medio december 2024 worden afgerond. Daarna zal de weekmarkt weer op de gebruikelijke locatie staan.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen