woensdag, september 18, 2024

Celstraf voor Capellenaar (23) die aangehouden werd als uithaler bij haventerrein Vlissingen

Een 23-jarige Capellenaar is veroordeeld tot een celstraf van twaalf maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk, zo meldt Omroep Zeeland. Hij zou als uithaler betrokken zijn geweest bij de invoer van drugs in de haven van Vlissingen.

In het holst van de nacht werden vier mannen in mei 2023 aangehouden op of rond het haventerrein. Het ging om een Capellenaar en vier Rotterdammers. Ze werden ervan verdacht zogeheten uithalers te zijn. Dit zijn mensen die drugs van een haventerrein af smokkelen.

Vier van hen stonden voor de rechter.

De Capelse twintiger en twee Rotterdammers (22 en 29 jaar oud) werden veroordeeld voor de invoer van cocaïne, maar er kon volgens de rechtbank niet worden bewezen dat ze daadwerkelijk op het haventerrein waren. Zij kregen twaalf maanden celstraf opgelegd, waarvan zes maanden voorwaardelijk.

De vierde Rotterdammer (24) legde een bekentenis af. Hierdoor kreeg hij strafvermindering. Hij heeft acht maanden gevangenisstraf opgelegd gekregen, waarvan vier voorwaardelijk. Alle vier de mannen mogen ook drie jaar lang niet in de haven van Vlissingen komen.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen