maandag, september 16, 2024

Isala Theater organiseert openluchtbioscoop op Amnestyplein

Op vrijdag 6 september organiseer het Isala Theater ‘Bios te Buiten’, de gratis openluchtbioscoop. Het evenement is de start van het jubileumseizoen, vanwege het 25-jarig bestaan van het Isala. Er wordt een film getoond die precies even oud is: Notting Hill.

De film zal vanaf 21.00 uur worden getoond op een groot scherm op het Amnestyplein. Het theater zal stoelen neerzetten op het plein, maar mensen mogen ook iets meenemen om een eigen zitplaats te maken. Ook wordt aangeraden een trui of dekentje mee te nemen voor als het koud wordt. Medewerkers van het theater brengen ‘bios-boxen’ met hapjes en drankjes.

Notting Hill

De film ‘Notting Hill’ is al 25 jaar een ware hit met in de hoofdrol Hugh Grant en Julia Roberts. Het verhaal gaat over een beroemde Amerikaanse actrice die toevallig de sympathieke, aantrekkelijke eigenaar van een reisboekenwinkel ontmoet. Ze worden verliefd, maar door de vele uitdagingen is het niet altijd even makkelijk om hun relatie in stand te houden. De romantische komedie won maar liefst twaalf filmprijzen.

Bekijk hieronder de trailer (zonder Nederlandse ondertiteling)

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen