vrijdag, juli 12, 2024

Kijk mee naar de bekendmaking van de nieuwe burgemeester van Capelle aan den IJssel

Dinsdagavond wordt bekend wie de Capelse gemeenteraad voordraagt als nieuwe burgemeester van Capelle aan den IJssel.

Aansluitend op de besloten vergadering van de raad waarin de stemming plaatsvindt tussen twee kandidaten is er een openbare vergadering. Daarin komt het raadsbesluit over wie de raad voordraagt als burgemeester.

Dan ziet u ook wie de betreffende persoon is.

Die openbare vergadering begint ongeveer 21.00 uur. Het hangt af van het verloop van de besloten vergadering. Het is niet in te schatten hoeveel tijd de raad nodig heeft om het besluit te nemen. Hou dus de vergadering in de gaten. Die vergadering is te volgen, met beeld, via de website van de gemeente.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen