vrijdag, juli 12, 2024

Recreatief eind van het synchroomzwem seizoen voor ACZ bij regionale afsluiting

Afgelopen zaterdag was er in Zoetermeer een regionale uitvoeringswedstrijd voor synchroomzwemmen. Een soort afsluiting van het jaar voor de synchroonzwemteams die dansjes in het water lieten zien op een meer recreatief niveau. Bij uitvoeringswedstrijden wordt er een solo, duet of groepsnummer op muziek gezwommen.

Van ACZ uit Capelle waren er diverse deelnemers aan de duetten en groep uitvoeringen. Van jong naar oud zijn ze als volgt geëindigd. De groep van 6-10 jaar is heel netjes als 4e geëindigd, dat zijn de meiden die helemaal aan het begin van hun synchroonzwem avontuur zijn. De groep van 8-11 jaar wist als eerste te eindigen van de 8 groepen. In dezelfde categorie wist het andere team van 9-13 jaar die nog voor een lager diploma aan het trainen zijn heel netjes als 4e te eindigen. De groep van 12-14 jaar haalde ook de eerste plek. Ook werden er 2 duetten gezwommen. De meiden van 13-15 jaar wisten de 2e plek binnen te slepen. Het laatste duet van 14-16 jaar viel net naast het podium op de 4e plek. Dit was een heel opmerkelijke prestatie, want een van de meiden verloor haar neusklem tijdens de duik het water in. Het hele duet werd daardoor geïmproviseerd, dus eigenlijk een heel wonderbaarlijke prestatie.

Iedereen heeft een geslaagde middag gehad in het heel warme zwembad in Zoetermeer.
Een toeschouwer vertelde dat dit eigenlijk de leukste wedstrijden zijn, omdat deze keer het meedoen belangrijker is dan het winnen. Elke deelnemer heeft dan ook bij de
prijsuitreiking een medaille ontvangen.

Foto: ACZ

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen