vrijdag, juli 12, 2024

Metaalwarenfabriek Den Haan Rotterdam ontvangt Predicaat Hofleverancier

Capelle aan den IJssel – Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft burgemeester Cor Lamers op vrijdag 28 juni namens Zijne Majesteit de Koning het predicaat Hofleverancier uitgereikt aan directeur Dignus den Haan van Metaalwarenfabriek Den Haan Rotterdam (DHR). Dit predicaat geeft het maritieme familiebedrijf uit 1922 het recht om het koninklijk wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voor de komende vijfentwintig jaar te dragen. DHR is uitgegroeid tot de grootste producent van navigatieverlichting, schijnwerpers en luchthoorns in Nederland en is wereldwijd actief.

Bij de uitreiking waren personeelsleden en familie van het bedrijf aanwezig. Directeur Dignus den Haan, die als vierde generatie aan het roer staat, onthulde samen met burgemeester Lamers het wapenschild aan de gevel van het bedrijf. DHR is het enige bedrijf uit Capelle aan den IJssel dat het predicaat Hofleverancier voert. De ceremonie benadrukte de trots en het succes van het familiebedrijf, dat al meer dan een eeuw lang bekend staat om zijn hoogwaardige maritieme producten.

Den Haan Rotterdam werd opgericht in 1922 door Marinus den Haan. Het bedrijf begon bescheiden in een werkplaats in het centrum van Rotterdam, maar groeide uit tot een vooraanstaande leverancier van maritieme verlichting. In 2008 verhuisde het bedrijf naar Capelle aan den IJssel, waar het verder ontwikkelde tot een internationale speler op het gebied van maritieme technologie. Door de jaren heen heeft DHR zich weten te onderscheiden door voortdurende innovatie en een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie.

Burgemeester Lamers sprak zijn bewondering uit voor de inzet en het doorzettingsvermogen van DHR. “Den Haan Rotterdam is een trots voorbeeld van ondernemerschap en innovatie. De toewijding en kwaliteit van generaties binnen dit familiebedrijf hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de maritieme sector en de economische groei van Capelle aan den IJssel.” Directeur Dignus den Haan uitte zijn trots en dankbaarheid: “Als vierde generatie van het familiebedrijf ben ik zeer verheugd met wat wij bereikt hebben dankzij de inzet van ons team en de steun van mijn familie en partners. Ik weet zeker dat mijn vader trots op ons zou zijn.”

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen