vrijdag, juli 12, 2024

Woonzorginstelling voor ouderen aan Fluiterlaan zit zonder water

Een woonzorginstelling voor ouderen aan de Fluiterlaan zit donderdagavond zonder water. Er zou een binnenleiding kapot zijn gegaan.

Een woordvoerder van Evides bevestigt dat een deel van de woonzorginstelling geen water heeft. Dat komt volgens hem doordat er een binnenleiding kapot is. Het bedrijf is ter plaatse om een loodgieter te ondersteunen. De woordvoerder verwacht dat er vanavond weer water uit de kraan komt.

Een woordvoerder van de Veiligheidsregio bevestigt dat de hulpdiensten waren uitgerukt vanavond naar de woonzorginstelling. Dat was volgens hem vooral om te kijken of zij wat konden betekenen. De instelling zou inmiddels zelf voor drinkwater voor de ouderen hebben gezorgd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen