vrijdag, juli 12, 2024

Toeterende karavaan door gemeente en regio tijdens vijfde editie Truckrun Krimpenerwaard

Vrachtwagens, een brandweerauto, oldtimers en veel meer bijzondere voertuigen reden zaterdag 8 juni in een karavaan door Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard. Het was namelijk de vijfde editie van de Truckrun Krimpenerwaard.

Zaterdagochtend verzamelen de chauffeurs en deelnemers zich op het Koekoeksplein van Krimpen aan den IJssel. De trucks worden nog een laatste keer opgepoetst en daarna komen de deelnemers. Tijdens de toertocht rijden er namelijk jonge passagiers met een beperking mee, om hen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zodra de deelnemers en chauffeurs zijn gematcht, volgen er nog enkele toespraken, waaronder van de burgemeester. Hierna klinkt het startschot en vertrekt de karavaan. Deze gaat – veelal toeterend – dwars door de dorpen in de regio. Niet enkel dus een mooie ervaring voor de chauffeurs en deelnemers, maar ook voor de bewoners, die langs de weg komen kijken. Het evenement werd in goede banen geleid door vele vrijwilligers en verkeersregelaars.

Bekijk hieronder de video en foto’s gemaakt door Jeroen van Zomeren:

Onderstaande is een selectie aan foto’s. Bekijk het volledige foto-album op onze Facebook-pagina!

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen