vrijdag, juli 12, 2024

Vierdaagse van Capelle-West komt tot feestelijk einde

Vier avonden hebben de deelnemers moeten lopen, maar vanavond mochten ze hun vierdaagse-medaille ophalen. Het was namelijk de laatste dag van de avondvierdaagse in Capelle-West.

Terwijl de bands er nog op los spelen en medailles worden opgehaald, kijkt de organisatie al terug op een geslaagde week. “We zitten ruim over de vierhonderd deelnemers. Dat zijn er ruim honderd meer dan vorig jaar”, vertelt Martin van der Marel van de organisatie trots. “Daar doen we het ook wel voor.”

De deelnemers konden wederom meedoen op verschillende afstanden: 2.5, 5 en 10 kilometer. Na het uitlopen van de vier avonden konden mensen een medaille ontvangen. Terwijl de avondzon nog heerlijk scheen, werden de deelnemers op het laatste stuk opgewacht door twee bands. Zo werd een feestelijk einde gegeven aan het loopfestijn. Ook op de eindlocatie was er live muziek en konden mensen nog gezellig napraten met een drankje.

Artikel gaat verder onder foto

Het weer zat de organisatie en de deelnemers de hele week mee. Van der Marel vervolgt: “Alleen de eerste avond hadden we een buitje, maar dinsdag, woensdag en vanavond hebben we het ruim gecompenseerd gekregen met zon. Dat is altijd een beetje geluk. Je kan een hoop regelen, maar het weer niet. We hebben geen ongelukken gehad, geen schokkende dingen. We kunnen weer terugkijken op een hele mooie avondvierdaagse-week.”

De organisatie wil ook alle vrijwilligers weer bedanken: “Dank aan alle vrijwilligers die meegewerkt hebben, die er tijd in gestoken hebben. Zonder die mensen heb je geen avondvierdaagse.”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen