vrijdag, juli 12, 2024

Capellenaar met vuurwapen aangehouden tijdens verkeerscontrole

Zaterdagochtend vroeg is een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden, nadat agenten een vuurwapen aantroffen in zijn auto. Het wapen werd bij toeval gevonden bij een staandehouding.

Volgens de Politie viel de man op door zijn rijgedrag op de A59. De agenten volgden de auto tot op de A16, waar werd besloten hem staande te houden. Dit gebeurde ter hoogte van Zevenbergschen Hoek (gemeente Moerdijk).

De man overlegde zijn rijbewijs en bleek na een blaastest ook niet onder invloed te verkeren. Vermoedelijk hoopte hij hierna weer zijn weg te mogen vervolgen, maar agenten wilden eerst nog de technische staat van de auto controleren.

Tijdens de controle zagen agenten een vuurwapen is de auto liggen. Hierop werd de Capellenaar direct aangehouden op verdenking van het dragen van een vuurwapen. Het wapen en de auto van de man zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Zo zal onder andere worden onderzocht of het wapen bij andere misdrijven is gebruikt.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen