vrijdag, juli 12, 2024

[VIDEO] Auto achtergelaten op metrospoor bij station Schenkel, inzittenden slaan op de vlucht

Afgelopen nacht is een auto op het metrospoor achtergelaten bij metrostation Schenkel. De Politie heeft een vrouw aangehouden. Een tweede inzittende wordt nog gezocht.

Rond half een ’s nachts ontving de Politie melding van een verlaten voertuig op de spoorwegovergang bij de Kralingseweg, net over de gemeentegrens. De agenten moesten even zoeken, maar troffen enkele honderden meters verderop de auto op het spoor aan.

Op camerabeelden is te zien hoe de auto met twee inzittenden het spoor op draait en voorbij het station rijdt.

Artikel gaat verder onder video

De inzittenden hadden niet gewacht op de komst van de Politie en waren op de vlucht geslagen. Op de beelden was te zien dat er twee personen in de auto aanwezig waren. Na een zoektocht in de omgeving werd een vrouw aangehouden.

De vrouw verklaarde dat zij het voertuig had bestuurd, zo laat de Politie weten, en dat ze meermaals een ander verhaal vertelde. De vrouw bleek onder invloed van alcohol en is daarop aangehouden. De andere inzittende is vooralsnog niet gevonden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen