vrijdag, juli 12, 2024

Kindercollege organiseert speurtochten tijdens buitenspeeldag

Wie op woensdag 12 juni tijdens de nationale buitenspeeldag iets wil doen, kan een van de speurtochten doen die het kindercollege samen met Sportief Capelle heeft uitgezet. In totaal zijn er vijf speurtochten in verschillende wijken.

Wie mee wil doen kan woensdag 12 juni tussen 14.00 en 15.00 uur starten vanaf één van de startlocaties. De hele speurtocht duurt ongeveer een uur en gaat langs bekende plekken in de wijk. Het zit vol leuke spelletjes, waarmee je een geheim wachtwoord kan kraken. Als je het juiste wachtwoord weet te raden, dan wacht je een leuke prijs op het eindpunt.

Meedoen kan door het ophalen van de schatkaart bij één van de startlocaties. Meedoen is gratis.

Startlocaties

Capelle-west | Stichting Buurtgroep Capelle-West (Willem Barentszstraat 3)
Middelwatering | Voel je fit-tour (Capsloc – Pelikaanweg 3)
Oostgaarde | Berend Botje Speel-o-theek (De Linie 5B)
Schenkel | Sporthal Schenkel (Capelseweg 39)
Schollevaar | Rollebollebos (Vlinderlaan 12)

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen