vrijdag, juli 12, 2024

Invallen en aanhoudingen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Maandag 21 mei heeft de Politie invallen gedaan bij woningen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Daarbij zijn drugs, grote hoeveelheden geld en een vuurwapen gevonden. Dit heeft de Politie op zondag 26 mei bekendgemaakt.

Naar aanleiding van een onderzoek werd een woning aan de Jufferstraat in Rotterdam binnengevallen, omdat daar mogelijk een drugslab zou zitten. Een lab werd niet gevonden, maar wel verdovende middelen. Een 31-jarige Rotterdammer werd aangehouden.

Diezelfde avond ging de Politie door naar een woning aan de Baronie in Capelle. In de woning trof de Politie ruim tien kilo aan verdovende middelen. Ook werd een grote hoeveelheid geld, apparatuur om de drugs mee in te pakken, en een vuurwapen aangetroffen. In de woning werden een 59-jarige Capellenaar en 21-jarige Rotterdammer aangehouden. De twintiger is inmiddels weer vrijgelaten, zo laat de Politie weten.

Om wat voor soort drugs het precies gaat, is niet bekendgemaakt. Op de afbeelding van de Politie lijkt het om XTC-pillen te gaan. De Politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen