woensdag, juli 24, 2024

Midzomeravondconcert op 8 juni

Op zaterdagavond 8 juni zal de zesde editie van het Midzomeravondconcert plaatsvinden in de tuin van de IJsseldijkkerk. Het openluchtconcert is gratis toegankelijk en belooft wederom een mooie avond te worden.

Het Midzomeravondconcert wordt georganiseerd door stichting IJsseldijkkerkconcerten en het concertorkest van Concordia. Door ondersteuning van lokale en landelijke fondsen is het concert gratis te bezoeken.

Amsterdamse talenten

Tijdens dit concert zullen sopraan Elisa Maayeshi en bariton Wessel Wirken van de Opera Academie uit Amsterdam optreden op een open podium in de tuin. Onder leiding van dirigent Mark van Mil zingen deze twee toptalenten van de Academie bekende werken uit zowel het opera als het lichtere repertoire.

Op het programma staan verder delen uit de orkestsuite Spartacus van Khatchaturian, de Toverfluit van Mozart en zijn duet Papageno & Papagena. Maar ook Songs of the Wizz van Quincy Jones. Het concert zal worden afgesloten met het door Ramses Shaffy bekend geworden ‘Laat Me’ en de ‘Zwoele Nacht in Krimpen a/d IJssel’ van Wim Sonneveld.

Praktische informatie 

Het concert vangt om half negen ’s avonds aan en duurt tot ongeveer tien uur, zonder pauze. De kerk is na afloop open voor een nazit. Bij slecht weer zal het concert worden verplaatst naar het Krimpenerwaard College.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen