woensdag, juli 24, 2024

Ton Grosjean benoemd tot Ridder in Orde van Oranje-Nassau

Zondag 19 mei heeft Ton Grosjean een Koninklijke onderscheiding uitgereikt gekregen. Hij ontvangt het lintje voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging CVV Zwervers.

Zondag werd bij CVV Zwervers de U13 CUP geopend. Grosjean heeft een grote inzet voor het internationale jeugdvoetbaltoernooi. Zo is hij voorzitter van de commissie, is hij verantwoordelijk voor de financiën en nodigt hij de teams uit.

Niet alleen is hij belangrijk voor de U13 CUP, maar is hij veel breder betrokken bij de voetbalclub. Al sinds 1998 is Grosjean lid van CVV Zwervers. Hij vervulde hier diverse functies als vrijwilligers. Zo was hij trainer van jeugdelftallen, jeugdvoorzitter en negen jaar bestuurslid en penningmeester.

Ridder

Zijn inzet is niet onopgemerkt gebleven. Na de opening van het toernooi door burgemeester Cor Lamers, richtte hij zich tot Ton Grosjean. Daar sprak Lamers grote waardering uit voor zijn vrijwillige verdiensten en verraste hem met de onderscheiding. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen