vrijdag, juli 12, 2024

Jonge zwemsters ACZ vallen in de prijzen bij landelijke synchroonzwemwedstrijd

De jonge zwemsters van ACZ zijn afgelopen zaterdag in de prijzen gevallen bij de interregionale wedstrijd voor synchroonzwemmen in zwembad de Kwakel in Utrecht. De jonge zwemsters wisten in alle drie de categorieën de winst binnen te halen.

Bij synchroonzwemmen ‘dans’ je in het water synchroon op de muziek. Daarbij kan dat solo, in duetten of in een groep van maximaal acht zwemmers. De wedstrijd in Utrecht was voor ‘Age 1’. Dit zijn zwemmers van 9 tot en met 12 jaar oud.

De groep van ACZ wist na hun uitvoering de eerste plek op het podium te bemachtigen. Twee duetten van de Capelse zwemvereniging wisten eveneens het podium te behalen, met een eerste en derde plek. Ook meerdere solisten deden mee. Twee van hen wisten de eerste en tweede plek te behalen. Een derde soliste behaalde een achtste plek.

De vereniging is trots op het behaalde resultaat, zo laten ze weten: “Wat een geweldige prestatie van alle meiden. Een resultaat om over naar huis te schrijven en een goede opsteker op weg naar het NK Synchrobeat volgende maand in Den Haag.”


Zwemmen bij ACZ

Bij ACZ kun je op alle niveaus aan zwemsport doen. Je kan zwemmen op een recreatieve manier, maar ook op wedstrijd- en topsportniveau. Meer informatie is te vinden via acz-capelle.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen