vrijdag, juli 12, 2024

Nieuwe editie Hunted Krimpen aan den IJssel op 31 mei

Na het succes van vorig jaar wordt op 31 mei wederom een editie van ‘Hunted Krimpen aan den IJssel’ georganiseerd. Hierbij proberen kinderen uit handen van de hunters te blijven.

Vorig jaar werd Hunted voor het eerst georganiseerd en was gelijk een succes. Daarom wordt op 31 mei een nieuwe georganiseerd. Tijdens het spel nemen kinderen van 12 tot en met 18 jaar het op tegen politieagenten en handhavers. Wie weet uit handen van de Hunters (jagers) te blijven en de opdrachten te voltooien?

Het spel is bedoeld om de relatie tussen Politie, Handhaving en de jeugd te verbeteren, maar het is ook voor vermaak. Hunted wordt georganiseerd door Gro-up buurtwerk, Politie, Handhaving, Quawonen, Krimpenwijzer en de gemeente.

Praktische informatie

Hunted vindt plaats op 31 mei 2024 tussen 18.30 en 21.30 uur. Er wordt verzameld bij Jongerencentrum de Tuyter. Kinderen van 12 tot en met 18 jaar kunnen meedoen. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden

Om mee te doen, dien je jezelf aan te melden. Dit kan door binnen te lopen bij jongerencentrum de Tuyter en het inschrijfformulier in te vullen. Het jongerencentrum is elke vrijdag open van 15.00-17.30 en 19.00-22.00 uur. Aanmelden kan tot 18 mei.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen