woensdag, juli 24, 2024

Veel schade na ongeluk op de Hobo

Op de Hobo in Schollevaar heeft vrijdagmorgen een ongeluk plaatsgevonden. Een automobilist zag niet dat haar voorligger stilstond om af te slaan en reed vol in de achterkant van de auto. Er ontstond veel schade aan beide voertuigen.

Omdat de klap vrij hard is geweest, is er een ambulance ter plaatse gekomen. Die heeft de inzittenden van de auto’s nagekeken. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie is ter plaatse gekomen om te ondersteunen.  Uit controles van de politie bleek dat de veroorzakende partij in een onverzekerde auto reed, en deze inmiddels ook geen geldige APK meer had. Dat betekent dat de schade die is veroorzaakt mogelijk door de veroorzakende partij zelf betaald zal moeten worden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen