woensdag, juli 24, 2024

File op A20 richting Gouda na ongeval

De A20 is ter hoogte van de afrit Nieuwerkerk aan den IJssel dicht geweest na een ongeluk met meerdere voertuigen. Er staat hierdoor een lange file in de richting naar Gouda.

Twee personenauto’s kwamen door nog onduidelijk reden met elkaar in botsing op de A20 ter hoogte van de afrit bij Nieuwerkerk aan den IJssel. De schade die is ontstaan bij beide auto’s is fors. Er is een ambulance ter plaatse gekomen, maar het is niet duidelijk hoe de betrokkenen eraan toe zijn.

Vanwege het ongeval is de A20 in de richting van Gouda tijdelijk afgesloten geweest met forse filevorming tot gevolg. Rijkswaterstaat laat weten dat de voertuigen inmiddels zijn geborgen en de snelweg weer is geopend. Verkeer moet nog wel rekening houden met enig oponthoud van de eerdere file.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen