woensdag, juli 24, 2024

Nieuwe Kunst- en Atelierroute in Capelle op 13 en 14 april

De Kunst- en Atelierroute komt ook dit jaar weer terug. Twee dagen lang exposeren kunstenaars van Kunstkring Capelle hun werk door de gehele gemeente.

Ieder jaar organiseert de Kunstkring Capelle de Kunst- en Atelierroute. Kunstenaars die zijn aangesloten bij de Kunstkring openen de deuren van hun eigen atelier. Voor kunstenaars die niet in hun eigen atelier kunnen exposeren, zijn er twee groepslocaties: het Van Cappellenhuis (Dorpsstraat 164) en Atelier de Zwaan (Damsterdiep 58).

Kunstliefhebbers kunnen de ateliers of groepslocaties bezoeken om het werk te bewonderen en eventueel (indien mogelijk) te kopen. De verscheidenheid aan geëxposeerde kunstwerken is groot: schilderijen, aquarellen, graffiti, tekeningen, beelden, keramiek, fotografie, glasfusing, vilt en textiele vormgeving.

Kunst- en Atelierroute

Het evenement zal worden afgetrapt op 13 april om 11.00 uur in Atelier De Zwaan (Damsterdiep 58), gelegen in winkelcentrum De Terp. Alle deelnemende locaties zijn gratis te bezoeken en zijn beide dagen tussen 12.00 en 17.00 uur geopend.

Klik op onderstaande afbeelding om deze te vergroten en/of op te slaan:

De deelnemende locaties in 2024

Ga voor meer informatie over de Kunstkring, het evenement of de deelnemende kunstenaars naar de website of Facebook-pagina.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen