vrijdag, juli 12, 2024

Rotterdammer (47) in Capelle aangehouden voor drugshandel, zou betrokken zijn bij recente explosiereeks

Woensdagochtend is in Capelle aan den IJssel een 47-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van de handel in drugs. Dit meldt de Politie. Volgens RTV Rijnmond zou de man ook betrokken zijn bij de reeks geweldsincidenten in de regio.

De Politie laat weten dat de aanhouding het gevolg is van het kraken van versleutelde chatgesprekken, zogeheten cryptocommunicatie. De Rotterdammer werd woensdagochtend in Capelle aangehouden. Hij zou zich bezig hebben gehouden met drugshandel.

Regionale omroep Rijnmond meldt dat de verdachte ook betrokken is geweest bij een reeks geweldsincidenten. Zo zou hij doelwit zijn geweest van aanslagen en een poging tot ontvoering op de Jacques Dutilhweg. De Politie heeft dit echter niet bevestigd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen