vrijdag, juli 12, 2024

Steekpartij bij tankstation op A20, Politie zoekt getuigen

De Politie is op zoek naar getuigen, nadat er op maandagmiddag iemand gewond raakte bij een steekincident bij het tankstation op de A20. De Politie heeft twee aanhoudingen verricht.

Rond tien voor drie ontving de Politie een melding van een vechtpartij bij de Shell langs de A20, iets voor de afslag van Capelle aan den IJssel. Ter plekke bleek dat er tevens sprake was van een steekpartij.

Bij het conflict raakten er twee personen gewond, waarvan eentje naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Hoe deze persoon eraan toe is, is niet bekend. De Politie laat verder weten dat agenten even later twee verdachten hebben aangehouden.

Getuigenoproep

De Politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Mensen die iets gezien hebben of camerabeelden bij het tankstation hebben van bijvoorbeeld een dashcam, worden gevraagd contact op te nemen met de Politie.

Tips doorgeven kan door te bellen naar 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen