woensdag, juli 24, 2024

Marine houdt oefening in Capelle aan den IJssel

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart houdt de Koninklijke Marine een militaire oefening in Capelle aan den IJssel. De gemeente wijst inwoners erop dat zij hier mogelijk iets van mee kunnen krijgen, maar zich dus geen zorgen hoeven te maken.

Hoe uitgebreid de oefening is, is niet bekend. Het is dus niet duidelijk met hoeveel voertuigen en militairen er aan de oefening wordt meegedaan. Ook is niet bekend welke locaties precies gebruikt worden voor de oefening.

De gemeente laat weten dat er oefenmunitie kan worden gebruikt. Het is dan mogelijk dat er knallen te horen zijn. De oefening vindt zowel overdag als ’s nachts plaats op onbekende plekken in Capelle aan den IJssel en op de Hollandsche IJssel.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen