vrijdag, juli 12, 2024

Vrijwilligers in Krimpen steken handen uit de mouwen op NLdoet

Vrijdag 15 maart is het NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Jaarlijks helpen talloze mensen door het hele land mee bij verschillende organisaties en initiatieven, zo ook in Krimpen aan den IJssel.

Tijdens NLdoet waren er diverse vrijwilligersacties in Krimpen waar mensen konden helpen. Zo werd bijvoorbeeld het terras en de entree van verpleeghuis Tiendhove ‘gepimpt’, werd er opgeruimd en onderhoud gepleegd bij scouting Jan Willem Friso, en werden er nieuwe bloemen geplant bij het wijkcentrum aan de Rembrandtlaan.

Dit jaar werden de handen ook bij het Streekmuseum uit de mouwen gestoken. Samen met de vrijwilligers werd het museum door schoonmaken en onderhoud weer klaar voor de lente gemaakt.

Zowel vrijwilligers van het museum, maar ook van buitenaf gingen samen aan de slag. Ook burgemeester Jan Luteijn was vrijdag aanwezig bij Streekmuseum Krimpenerwaard om de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen