vrijdag, juli 12, 2024

Laat je mening horen over voetgangersbeleid in Capelle

De gemeente werkt aan een nieuw beleid voor voetgangers en vraagt inwoners om hierover mee te denken. Er is een digitale vragenlijst die mensen kunnen invullen.

De gemeente werkt aan plannen die Capelle aan den IJssel ‘een prettige en veilige stad voor voetgangers’ moet maken. Inwoners worden betrokken om hun mening te geven en door te geven welke locaties momenteel onveilig zijn voor voetgangers.

“We vinden het belangrijk om bewoners te betrekken”, zo legt wethouder Rik van Woudenberg (verkeer) uit. Hij vervolgt: “Zij weten als gebruikers per slot van rekening het beste of en welke knelpunten er zijn in hun buurt. Dit is belangrijke informatie om mee te nemen in onze plannen. Daarom hopen we dat veel Capellenaren van de mogelijkheid gebruikmaken om mee te doen.”

Vragenlijst

De vragenlijst is via deze link te vinden. Invullen kan tot en met zondag 7 april. Daarna gaat de gemeente aan de slag met de opgehaalde informatie.

Vragen over het onderzoek of lukt het niet om de vragenlijst in te vullen? Neem dan contact op met de gemeente door te mailen naar doemee@capelleaandenijssel.nl.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen