woensdag, juli 24, 2024

Meerdere aanhoudingen na vondst kapmes

Maandag hebben handhavers en agenten meerdere personen aangehouden, na de vondst van een machete. Er wordt nog verder onderzoek verricht naar de groep.

Handhaving laat weten dat ze een melding ontvingen over een persoon met bloed aan zijn been in de wijk Oostgaarde. Een passant wees een groep personen aan die een vernieling hadden aangericht.

Bij staandehouding van de groep, bleek een persoon een wond aan zijn been te hebben, overeenkomend met de eerdere melding. Omdat niet iedereen zich kon identificeren, werden zij gefouilleerd om hun identiteit te kunnen vaststellen. Bij één van hen werd vervolgens een kapmes uit zijn broek gehaald.

Na de vondst zijn alle personen in de groep aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De machete is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de groep en wat er zich in de wijk heeft afgespeeld.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen