vrijdag, juli 12, 2024

Automobilist ramt lantaarnpaal en belandt op zijkant in fietstunnel Burgemeester van Dijklaan

Een automobilist is zondagmorgen gewond geraakt door een ongeluk op de Burgemeester van Dijklaan in Schollevaar. De automobilist ramde een lantaarnpaal en kwam met zijn auto op de zijkant in de fietstunnel terecht.

De brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, daarvan bleek gelukkig geen sprake te zijn. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en was gelukkig slechts lichtgewond geraakt. De brandweer heeft de auto veiliggesteld.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek. Vanwege het ongeluk is de Burgemeester van Dijklaan tussen de Vrijheidsdans en het Beatrijs Erf afgesloten voor het verkeer.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen