woensdag, juli 24, 2024

Activiteiten van Sportief Capelle in voorjaarsvakantie

Van 17 februari tot en met 25 februari hebben de leerlingen in Capelle voorjaarsvakantie. Sportief Capelle heeft verschillende activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich hoeft te vervelen!

19 feb | Sport & Fundorp (prikkelarm)

Op maandag 19 februari is er een prikkelarm Sport & Fundorp. Deze dag is speciaal voor kinderen die normaal gesproken niet mee kunnen doen, omdat ze te veel prikkels ervaren. Er wordt deze dag dan ook een maximaal aantal kinderen gehanteerd, is er meer ruimte rondom de opstelling van speelmaterialen en wordt er geen muziek gedraaid.

Het prikkelarme Sport en Fundorp is die maandag van 15.00 tot 16.30 uur bij sportcomplex Aquapelle. Aanmelden kan via www.sportiefcapelle.nl.

21 en 22 feb | Sport & Fundorp

Op woensdag 21 en donderdag 22 februari is ook het reguliere Sport & Fundorp. Kinderen kunnen ravotten op springkussens, een stormbaan, potje voetballen en lekker knutselen.

Op woensdag zijn kinderen van 0 tot 12 jaar oud welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Op donderdag 22 februari is het dorp voor kinderen van 0 tot 8 jaar tussen 9.30 en 12.30 uur. Ook is er om 11.00 uur de kinderdisco en kunnen zich laten schminken. Aanmelden is niet nodig, maar je koopt een kaartje bij de kassa van sportcomplex Aquapelle.

22 feb | Sport & Fun Aqua met balspelen

Op donderdag 22 februari kunnen kinderen terecht in het zwembad. Er is allerlei leuk drijfmateriaal en je kan duiken vanaf krokodil Dundee. Volwassenen zijn welkom om mee te spelen en te zwemmen. De beweegbare bodem van het zwembad gaat omhoog voor verschillende balspelen.

Het Sport & Fun Aqua is te bezoeken van 13.15 tot 14.45 uur. De Sport & Fun Aqua vindt plaats in zwembad Aquapelle en is voor alle kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Aanmelden is niet nodig, maar er moet wel een kaartje worden gekocht bij de kassa.

23 feb | Sport & Fun Aqua schuimparty

Op vrijdag 23 februari kun je wederom terecht in zwembad Aquapelle voor de schuimparty. Met schuim en leuke muziek wordt het één groot feest. Kinderen mogen samen met hun ouders of voogd komen, zij mogen gezellig meezwemmen.

Het Sport & Fun Aqua schuimparty is te bezoeken van 13.15 tot 14.45 uur. De schuimparty vindt plaats in zwembad Aquapelle en is voor alle kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Aanmelden is niet nodig, maar er moet wel een kaartje worden gekocht bij de kassa.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen