woensdag, juli 24, 2024

Brandlucht door grote brand in Rotterdam-zuid

Door een zeer grote brand in Rotterdam-zuid kan in Capelle aan den IJssel een sterke brandlucht te ruiken zijn. Op een aantal locaties wordt dit geroken.

Aan het Schammenkamp in de Rotterdamse wijk Charlois is maandagavond een explosie geweest. Hierna is er ook een felle brand uitgebroken. De kracht van de ontploffing was groot. Zo ligt een auto op z’n kant en zijn tientallen ramen van woningen en gebouwen in de omgeving gesneuveld.

De hulpdiensten zijn massaal aanwezig en er is groots opgeschaald. Inmiddels is ook een NL-Alert verstuurd in de omgeving ten noorden van de brand in verband met de rookontwikkeling. Er is één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Brandlucht

Doordat de wind in noordelijke richting trekt, is in een klein gedeelte van Capelle aan den IJssel de brand te ruiken. Door de sterke geur lijkt het van dichtbij te komen, maar het komt dus van de brand op Rotterdam-zuid.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen