vrijdag, juli 12, 2024

Erepenning voor Marja en Theo Smit

Afgelopen week heeft het echtpaar Smit de Capelse erepenning ontvangen. Marja en Theo Smit ontvangen dit teken van waardering vanwege hun jarenlange inzet voor het Van Cappellenhuis en de stichting Cultuur aan de Dorpsstraat.

Bijna twee decennia lang heeft het echtpaar hun vrijwillige bijdrage geleverd op het gebied van cultuur. Theo Smit als voorzitter van het Capellenhuis en de stichting Cultuur aan de Dorpsstraat, en Marja Smit als cultureel programmeur.

Op 19 januari was er een bijeenkomst ter gelegenheid van het afscheid van Marja en Theo. Rik van Woudenberg, wethouder van cultuur en loco-burgemeester, was aanwezig en sprak woorden van waardering: “Marja en Theo Smit zijn voor de cultuur in Capelle van onschatbare waarde. Bijzonder is dat zij ieder individueel in het verleden al een erepenning hebben mogen ontvangen voor hun werk voor de Capelse samenleving. Nu krijgen zij deze welverdiende erepenning voor al het vrijwilligerswerk dat zij als echtpaar hebben gedaan voor het Van Cappellenhuis en de Stichting Cultuur aan de Dorpsstraat!”

Van Woudenberg gaf hierna de erepenning aan het echtpaar, die zelf ook lovend waren over iedereen met wie ze samen hebben gewerkt: “We hebben dit mooie werk samen met alle andere vrijwilligers kunnen doen. Door deze mooie afsluiting voelt het alsof we weer met pensioen gaan!”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen