vrijdag, juli 12, 2024

Auto beschoten op Cascade

Zondagavond heeft er een schietpartij plaatsgevonden op een parkeerterrein aan de Cascade. Niemand raakte gewond.

Rond half tien ’s avonds ontving de politie meerdere meldingen van mogelijke schoten. Meerdere eenheden gingen Krimpen in om op onderzoek uit te gaan. Op de Cascade troffen ze een achtergelaten auto aan met een kapotte ruit.

De politie maakte een plaats delict om sporen veilig te stellen. In de omgeving werd even later de vermoedelijke inzittende ervan aangetroffen. Die bleek ongedeerd.

De politie heeft vooralsnog geen verdachten aangehouden. Mensen die meer weten, iets gezien hebben of camerabeelden in de omgeving hebben, worden gevraagd dit door te geven. Dit kan door contact op te nemen via 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen