vrijdag, juli 12, 2024

EHBO-vereniging Capelle start vanaf 20 februari met nieuwe cursus

Vanaf 20 februari start EHBO-vereniging Capelle met een nieuwe cursus EHBO. Twaalf dinsdagen kunnen mensen training volgen om te handelen in het geval van een ongeluk of medische noodsituatie.

Al negentig jaar verzorgt de Capelse vereniging EHBO-lessen. Ook in 2024 wordt er weer gestart met een nieuwe cursus. Deze start vanaf 20 februari. Je leert hier onder andere hoe te handelen bij brandwonden, ernstige bloedingen, lage bloedsuiker, wespensteken, vergiftiging en hoe je moet reanimeren. Ook kinder-EHBO is opgenomen in de cursus.

De opleiding bestaat uit twaalf lessen op de dinsdagavond. Zo kunnen ook mensen die overdag werken, de cursus volgen. Een vooropleiding is niet nodig. Na voltooing van de cursus en het examen ontvang je een erkend EHBO-diploma. Hiermee ben je ook bevoegd om burgerhulpverlener te worden via HartslagNu.

Verdere informatie

De kosten voor de cursus bedragen 275 euro, inclusief lesmateriaal. Mogelijk vergoedt de zorgverzekering deze kosten.

Ga voor meer informatie over de EHBO-cursus naar de website van EHBO-vereniging Capelle, op ehbo-capelle.nl. Aanmelden voor de cursus kan via de contactpagina op de website.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen