vrijdag, juli 12, 2024

Wakker worden in winters Capelle

Vanochtend zijn we wakker geworden in een ondergesneeuwd Capelle. Het is niet veel, maar voor winterliefhebbers genoeg om de mondhoeken te doen krullen. Het zorgde tegelijkertijd ook voor drukte op de wegen.

Het zijn slechts luttele centimeters, maar het ziet er mooi uit: een laagje sneeuw op de straten en daken. Het zal vermoedelijk van korte duur zijn, want de rest van de dag zal het kwik boven het vriespunt komen en komt er geen nieuwe sneeuwval. In de nacht van donderdag op vrijdag komt er mogelijk nog een sneeuwbuitje, maar in het weekend zal de temperatuur weer stijgen.

Drukte op wegen

Het winterse weer zorgde dinsdagochtend voor een drukke spits. Op verschillende plekken waren er ongelukken en zorgde gladheid ervoor dat er files ontstonden. Onder andere op de A16 bij Capelle stond er vanochtend een lange file naar aanleiding van een ongeval.

Strooiwagens zijn op grote en kleinere wegen druk bezig om de gladheid te bestrijden, maar het blijft oppassen

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen