woensdag, juli 24, 2024

Capellenaar met vuurwapen aangehouden in centrum Rotterdam

In het centrum van Rotterdam heeft de politie zaterdagochtend een 28-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden. Hij was in het bezit van een vuurwapen.

Rond half zes probeerde de Capellenaar een uitgaansgelegenheid binnen te komen. Toen de beveiligers hem wilden controleren op wapens, weigerde hij medewerking en werd hem daarom de toegang geweigerd. Hij zou daarna buiten het pand in de grond hebben geschoten en zijn weggelopen.

De politie werd gebeld en agenten zagen de man vervolgens lopend op de Doelstraat. Bij fouillering bleek de Capellenaar inderdaad een vuurwapen op zak te hebben. De man werd hierop gearresteerd en zit nog vast. Of er daadwerkelijk schoten zijn gelost, is niet duidelijk.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen