woensdag, juli 24, 2024

Shuttlebus IJsselland Ziekenhuis rijdt tijdelijk met andere dienstregeling

De shuttle-service voor patiënten en bezoekers van het IJsselland Ziekenhuis rijdt tijdelijk volgens een aangepaste dienstregeling. Dit laat het ziekenhuis weten.

Het IJsselland Ziekenhuis biedt een gratis shuttle-service aan voor patiënten en bezoekers. De shuttle pendelt op en neer tussen het ziekenhuis en metrostation Schenkel.

Tijdelijk aangepaste dienstregeling

Vanwege omstandigheden rijdt de wit-groene shuttlebus tijdelijk minder vaak, zo laat het ziekenhuis weten. Vanaf metrostation Schenkel rijdt de bus op elk hele uur (bijvoorbeeld 09.00, 10.00, etc.). Vanaf het IJsselland Ziekenhuis (aan Rotterdamse zijde) vertrekt het busje op elk halve uur (bijvoorbeeld 09.30, 10,30, etc.). De shuttlebus rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Mensen die vragen hebben over de shuttlebus kunnen deze stellen via de receptie van het ziekenhuis via telefoonnummer 010 258 5000. Ook staat er vrijwilligers bij de ingang van het ziekenhuis. Zij zijn te herkennen aan hun groene sjaal.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen