vrijdag, juli 12, 2024

Burgemeester Schalijlaan anderhalve maand dicht vanwege vervangen duiker, verkeer moet omrijden

Automobilisten die via de Burgemeester Schalijlaan de wijk Schollevaar in en uit willen rijden, moeten rekening houden met ene lange periode van omrijden. De weg gaat namelijk vanaf 8 januari tot en met 23 februari dicht. De gemeente laat een duiker onder de weg vervangen.

De werkzaamheden vinden plaats tussen het tankstation en de inrit van het Wisselspoor. Dat houdt in dat het verkeer om zal moeten rijden via de N219 naar Nieuwerkerk aan den IJssel, of over de Burgemeester Bakkerlaan – Burgemeester van Dijklaan – Hoofdweg. Dit kost je ongeveer zonder drukte vijf minuten extra reistijd.

Een duiker is een buis die twee sloten met elkaar verbindt. Zo kan het water beter doorstromen en dat is goed voor alles wat in en op het water leeft. Het tankstation blijft bereikbaar vanaf de Hoofdweg. Hulpdiensten kunnen via rijplaten langs het werk.


Rectificatie: Eerder berichtten we dat de werkzaamheden drie weken in beslag zouden nemen, maar dit blijkt anderhalve maand te zijn.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen