woensdag, juli 24, 2024

Dode na schietpartij op de Rietbaan, dader nog voortvluchtig

Bij een schietpartij op de Rietbaan is op nieuwjaarsochtend een man om het leven gekomen. Het slachtoffer werd vermoedelijk in zijn auto beschoten en raakte ernstig gewond. Reanimatie door hulpverleners mocht niet meer baten, de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Even voor half zeven werden hulpdiensten massaal gealarmeerd in verband met het incident. Bij aankomst was er sprake van een grimmige sfeer. Het incident voltrok zich namelijk voor een bedrijfspand waar op dat moment een besloten feest gaande was. Vanwege de toeloop en de ontstane sfeer werden tientallen agenten ingezet om ruimte te maken voor de hulpverlening aan het slachtoffer.

Hulpverleners hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De man, een 27-jarige Rotterdammer, kwam ter plekke ter overlijden aan zijn verwondingen. Een vrouw lag naast het slachtoffer en is naar het ziekenhuis overgebracht. Zij lijkt niet door het schietincident verwondingen te hebben opgelopen. Het is onduidelijk of zij andere verwondingen had of onwel is geworden.

Artikel gaat verder onder foto
Agenten gingen het bedrijfspand in om te zoeken naar eventuele verdachten

Omdat niet bekend was of de verdachte in het bedrijfspand aanwezig was, is de politie het bedrijfspand binnengegaan. Zij hebben verschillende mensen nog naar buiten gehaald en die zijn gefouilleerd. De omgeving is ondertussen afgezet als plaats delict.

Tips melden

De politie onderzoekt wat er zich exact heeft afgespeeld. Er zijn voor zover bekend nog geen verdachten aangehouden. Mensen die meer weten, worden gevraagd contact op te nemen. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

 

 

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen