vrijdag, juli 12, 2024

Picassokat Stormy is verhuisd

Wie kent kat Stormy bij de entree van de Picassopassage niet. De kat die regelmatig bij de deuren van het winkelcentrum zat, en menig winkelbezoeker voor zich liet vallen. Alleen Stormy is er niet meer, want hij is verhuisd meldt het winkelcentrum op Facebook.

Stormy liep vanaf haar huis nabij de Fidelio naar het winkelcentrum en verscheen de afgelopen maanden regelmatig. Bij de opgang van de roltrap hield ze de wacht. Sommige bezoekers dachten dat Stormy verdwaald was en ondervoed. Zo kreeg hij een doosje met een kussentje, en werd er regelmaat eten voor Stormy gekocht. En zelfs de dierenambulance werd gebeld. Zielig was hij niet, want elke avond ging Stormy gewoon naar huis. De baasjes van Stormy hebben ook een tijd lang briefjes opgehangen bij het winkelcentrum.

Stormy zullen we niet zo snel meer tegenkomen meldt het winkelcentrum vandaag. Stormy is samen met zijn baasjes verhuisd naar een ander dorp. Wellicht vind Stormy daar ook weer een nieuw plekje.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen