vrijdag, juli 12, 2024

Kerstevenementen in gemeente dit jaar weer gezellig en drukbezocht

Dit weekend waren er op verschillende plekken in Capelle leuke kerstevenementen. Vrijdag en zaterdag was op het Amnestyplein de Capelse kerstmarkt te vinden. In Capelle-west werd op zaterdag wederom een Santa Run georganiseerd en was er ook van alles te beleven op het Winterplein.

Alweer voor het tweede jaar op rij werd naast het gemeentehuis de Capelse kerstmarkt georganiseerd. Er stonden tientallen kraampjes met (lokale) lekkernijen, spulletjes of andere koopwaar. Ook konden mensen op de foto met onder andere de Kerstman en waren er leuke activiteiten voor kinderen. Ook de schaatsbaan was dit jaar weer opgebouwd.

Artikel gaat verder onder eerste fotoserie
Santa Run en Winterplein

In Capelle-West konden Capellenaren zaterdag ook genieten van een gezellig kerstsfeer. Daar werd aan de Willem Barentszstraat een Winterplein opgetuigd. Mensen konden op de foto met de Kerstman op zijn slee, lekker knutselen, of op het springkussen. Ook waren er winterse snacks, (warme) drankjes en was er muziek.

’s Middags om 15.00 uur was ook de start van de jaarlijkse Santa Run. Gehuld in kerstpakken konden deelnemers een parcours lopen tussen de 1 en 5 kilometer lang. Het betrof een ‘Fun Run’, dus er was verder geen wedstrijdelement. De gezelligheid stond centraal. Dit jaar deden 121 kerstmannen en -vrouwen mee aan de Santa Run, waaronder ook deelnemers uit verschillende plaatsen door het land.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen