woensdag, juli 24, 2024

Ilse Jonker ontvangt Capels Compliment

Mevrouw Ilse Jonker heeft vrijdagmiddag uit handen van wethouder Marc Wilson een Capels Compliment ontvangen. Zij heeft deze gemeentelijke onderscheiding gekregen als waardering voor haar vrijwillige inzet voor Stichting Hulpdienst Capelle.

Stichting Hulpdienst Capelle organiseerde een vrijwilligersmiddag om al haar vrijwilligers te bedanken. Marc Wilson was uitgenodigd en heeft daar mevrouw Jonker speciaal in het zonnetje gezet.

Mevrouw Jonker is dertig jaar lang vrijwilliger geweest en heeft zich ingezet voor de leeskring, telefoonwacht en als chauffeur. Ook heeft ze hand- en spandiensten verricht en bracht zij geregeld bezoeken aan ouderen. Sinds een paar weken is ze gestopt als vrijwilliger. Ze ontving van de wethouder de onderscheiding met een bronzen beeldje en een boeket bloemen.

“Meer dan verdiend”

“Het is zó belangrijk dat een aantal ouderen hulp krijgt bij het (langer) zelfstandig thuis wonen. Daarom vind ik het fijn dat ik ben uitgenodigd voor deze vrijwilligersmiddag. Even samen koffiedrinken en samenzijn,” aldus wethouder Wilson. “We kunnen niet zonder vrijwilligers en we mogen best wel eens dankjewel tegen iemand zeggen. Dit Capels compliment is dus meer dan verdiend!”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen