vrijdag, juli 12, 2024

Kerstopvoeringen in Van Cappellenhuis

In het Van Cappellenhuis zijn deze december twee opvoeringen te bezoeken die in het teken staan van de kerstdagen. Op zaterdag 16 december is er een kerstconcert en op dinsdag 19 december een meezingconcert.

A Ceremony of Carols
Op zaterdag 16 december vindt in het in kerstsfeer versierde Van Cappellenhuis vanaf 20.00 uur een kerstconcert plaats door het Kamerkoor Rotterdam. Het koor staat onder leiding van Hanneke Verbeek met medewerking van harpist Reinilde van Zevenbergen-Buys. ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten en verscheidene Nederlandse kerstliederen en Christmas carols worden opgevoerd.

Ga voor meer informatie en entreetickets naar de pagina van het kerstconcert op vancappellenhuis.nl

Carols aan de IJssel
Voor de achtste keer wordt dinsdag 19 december van 20.00 tot 22.00 uur het meezingconcert ‘Carols aan de IJssel’ opgevoerd. Dit gebeurt onder leiding van Karin Schipper. Toch zal het concert weer net even anders zijn als eerdere keren. De teksten van de liedjes worden uitgedeeld en iedereen wordt gevraagd mee te zingen. Zangervaring is niet nodig.

Ga voor meer informatie en entreetickets naar de pagina van het meezingconcert op vancappellenhuis.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen